Fundermax Compact Interior janë HPL panele me cilësi të jashtëzakonshme, rezistente ndaj ujit dhe lagështisë, të qëndrueshme ndaj goditjeve dhe ndryshimeve të temperaturave, si dhe pastrohen me lehtësi

This Room Is Me

Aplikimet

Kuzhinë
Tavolina dhe
syprina
Veshje e mureve
Laboratorë Max Resistance
Orendi
Mur kuzhine
Cubicles (Ndarje e tualeteve)
Bazë për lavamanë

Tiparet e
Fundermax Compact Interior

Fundermax ofron dizajn dhe funksionalitet edhe në pjesët më delikate të interierit tuaj. Kuzhina, banjo, korridori apo ballkoni, janë hapësira ku Fundermax Compact siguron jo vetëm bukuri, por edhe qëndrueshmëri dhe mirëmbajtje të lehtë.

Pastrohet
me lehtësi

Rezistent në nxehtësi

IKON_3

"Food grade"

ICON_4

U reziston goditjeve

ICON_4

Rezistent në
gërvishtje

Nuk dëmtohet
nga uji

IKON_3

I qëndrueshëm
(jetëgjatë)

Instalohet lehtë

The Star of the Interior Design

Emër që tregon gjithçka
produkt që plotëson kërkesat tuaja në maksimum

Struktura e Star Favorit

MDF

Valchromat janë panele me përbërje fibrash druri të ngjyrosura edhe në brendi.
Gjatë prodhimit, fibrat impregnohen me agjentë ngjyrosës dhe lidhen kimikisht me
anë të një rezine speciale, që u jep paneleve Valchromat karakteristika unike.

Exterior

Services

Subscribe

Pasqyruar atë që bëjmë në të vërtetë dhe për të përmbushur apo tejkaluar pritjet e klientit tonë përmes përmirësimit të vazhdueshëm