Fiber
Cement
SwissPearl

Swisspearl

Swisspear është brend zviceran dhe një prej prodhuesve më të mëdhenj evropian të paneleve për fasada të ventiluara nga fibërcementi. Këto janë panele unike të cilat kanë një qëndrueshmëri të lartë edhe në kushtet më ekstreme klimatike. 

Rezistent në
goditje

Rezistent në
mot ekstrem

Rezistent në zjarr​

Rezistencë biologjike

Rezistent në ujë

Produkt i dedikuar për fasada të ventiluara

SwissPearl, pjesë e të cilit tashmë është edhe brendi danez Cembrit, është material modern ndërtimor i prodhuar nga lëndë të para natyrale dhe të padëmshme për ambientin.

Llojet e Swisspearl

Swisspearl

PATINA

Dikur e njohur si Cembrit Patina, Swisspearl Patina ofron dukje natyrale dhe një sipëfaqe jo të njëtrajtshme, ku ekspozohen fibrat dhe lënda e parë. Me kalimin e viteve ndodh “vjetërimi” i fibrave, që lë gjurmë të lehta në sipërfaqen e panelit. 

Swisspearl

ZENOR

Zenor është linjë e paneleve nga fibërcementi të cilat vijnë edhe në formate të mëdha. Brendia e paneleve vjen e ngjyrosur njëjtë si sipërfaqja, me një nga 16 ngjyrat e koleksionit.

Swisspearl

NOBILIS

Panelet Nobilis kanë brendi ngjyrë hiri dhe sipërfaqe lehtësisht të pigmentuar me një nga 13 ngjyrat e koleksionit, e cila pjesërisht lejon të duket brendia e paneleve.

Swisspearl

Avera

Avera është fibërcement i ngjyrosur edhe në brendi, me sipërfaqe krejtësisht të tejdukshme, e cila lejon të duket brendia natyrale e panelit.

 

Swisspearl

Carat

Avera është fibërcement i ngjyrosur edhe në brendi, me sipërfaqe krejtësisht të tejdukshme, e cila lejon të duket brendia natyrale e panelit.

 

Swisspearl

Gravial

Gravial është panel fibërcementi i tharë në mënyrë natyrale dhe me sipërfaqe të gravuar, e cila në varësi të këndit jep dritë dhe hijezime impresive.

 

Swisspearl

Vintagio

Vintago është panel fibërçimento, i ngjyrosur në të gjithë trupin dhe i tharë në mënyrë natyrale, me një dukje të vrazhdë (të vijëzuar) në sipërfaqe.

 

Swisspearl

Vintago Reflex

Ky është një lloj paneli i fibërcementit, po ashtu me brendi të ngjyrosur, por e cila ka një sipërfaqe të vijëzuar, por të shndritshme, vibruese.

 

Swisspearl

Reflex

Reflex është një linjë e veçantë e paneleve të fibërcementit nga Swisspearl me efekt metalik dhe sipërfaqe me shkëlqim.

 

Swisspearl

Planea

Gravial është panel fibërcementi i tharë në mënyrë natyrale dhe me sipërfaqe të gravuar, e cila në varësi të këndit jep dritë dhe hijezime impresive.

 

Swisspearl

Terra

Koleksioni Terra i Swisspearl përfshin gjashtë dekore të paneleve nga fibërcementi me nuanca të ndryshme të dheut, që i japim objektit tuaj një pamje shumë natyrale.

 

Tiparet
dhe
dimenzionet

Dimensions

8x292x1192 mm
8x292x2392 mm
8x592x1192 mm
8x592x2392 mm
8x592x2992 mm
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm
8x1250x2500 mm
8x1250x3050 mm

Quickfacts
Cembrit Cover

Type
Non-through Coloured

Colours
26

Fire class
A2 – s1, d0

 

 

Projects & Applications

Coloured by the way you think

Other Products

Panele nga fiber druri

Fundermax

Panele natyrale nga argjila

Terracota

Panele nga druri dhe çimentoja

Viroc

Fasadat e ventiluara

Sistemet

Tulla me bazë mga argjila

Klinker

close-1
Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!