High
Pressure
Laminate
Fundermax

Fundermax Exterior

Fundermax është lider botëror në prodhimin e kompakt panelave HPL. Kompania aplikon standardet më të larta të prodhimit, që nga lënda e parë, teknologjia më e avancuar, kontrolli strikt i kualitetit, e deri te aspekti ekologjik.

Rezistent në
mot ekstrem

Nuk ndikohet
nga rrezet UV

IKON_3

Dyfish i
përforcuar

ICON_4

Rezistent ndaj
gërvishtjeve

Rezistent nga uji
dhe lagështia

Lehtë për t'u
pastruar

Rezistent ndaj
goditjeve

Lehtë për t'u
instaluar

Struktura

Max Exterior është produkti më kualitativ në botë nga grupi i HPL paneleve.

Max interior janë duromer-laminate të prodhuara në presion dhe në temperaturë të lartë sipas standardit EN 438-6 tipi EDF.
Panelet vijnë me dekor në të dyja anët, me sipërfaqen që mbulohet nga një shtresë poliuretan-rezinë akrilike. Kjo siguron mbrojtje të lartë nga kushtet ekstreme klimatike, përfshirë ekspozimin në rrezet UV.

Formatet

Sipërfaqja

NT (Mat)
E rrafshët
NG (Glass)
Me shkëlqim
NY (Sky)
E vrazhdë
NH (Hexa)
Heksagonale

Dekoret

Max Exterior prodhohet në mbi 120 dekore njëngjyrëshe,
tekstura drunore apo ngjyrime të përziera

Projects & Applications

For People Who Create

Other Products

Panele nga fiber çimentoja

Swisspearl

Panele natyrale nga argjila

Terracota

Panele nga druri dhe çimentoja

Viroc

Fasadat e ventiluara

Sistemet

Tulla me bazë mga argjila

Klinker

close-1
Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!