Klinker janë tulla të holla me përbërje dheu (argjile) të pjekura në temperatura shumë të larta (1200 gradë celcius), të cilat përdoren për të veshur murret e brendshme dhe të jashtme të shtëpive dhe ndërtesave.

Ekologjike dhe
100% natyrale

Rezistente ndaj kushteve ekstreme klimatike

Nuk ndikohen nga
rrezatimi ultavjollcë

Reduktojnë zhurmën dhe ofrojnë ambient më të qetë

Përçueshmëri të ulët termike.

Ekonomike dhe forma këndore

Llojet e klinker tullave

Classic
Multicolor
Handmade
Modele speciale

Klinkerat Klasik

Classic Klinker janë tulla të holla me bazë të pastër argjile, të pjekura në temperatura të larta, rreth 1200 gradë celsius. Këto janë prodhime serike dhe në sipërfaqe nuk kanë kurfarë shtrese, duke ruajtur dukjen natyrale të dheut nga i cili janë prodhuar.

Projects & Applications

100% natyrale

Other Products

Panele me bazë fiber druri

Fundermax

Panele nga druri dhe çimentoja

Viroc

Panele nga fiber çimentoja

Cembrit

Panele natyrale nga argjila

Terracota

Fasadat e ventiluara

Sistemet

Abonohu

Abonohuni për të pranuar emaila rreth produkteve dhe shërbimeve tona, si dhe rreth risive më të fundit nga fushat në të cilat vepron kompania jonë
close-1