Panele
me përbërje
argjile
Terracota

Tiparet

Terrakotat janë produkte me përbërje argjile, të pjekura në temperatura të larta, të cilat shfaqin qëndrueshmëri të lartë ndaj agjentëve atmosferikë. Terrakota është krejtësisht natyrale, një material i reciklueshëm dhe shumë ekologjik, që nuk ka nevojë për mirëmbajtje.

Rezistent në
mot ekstrem

Nuk ndikohet
nga rrezet UV

IKON_3

Dyfish i
përforcuar

ICON_4

Rezistent ndaj
gërvishtjeve

Rezistent nga uji
dhe lagështia

Lehtë për t'u
pastruar

Rezistent ndaj
goditjeve

Lehtë për t'u
instaluar

Dimenzionet dhe ngjyrat

Pllakat e terrakotës ofrojnë një varg opsionesh në dizajn sa i takon ngjyrës dhe formave.

Terrakotat që ofron FRONT vijnë në pllaka njështresore apo dyshtresore me dimenzione që mund variojnë në gjatësi nga 500 mm deri në 1200 mm, dhe në lartësi nga 200 mm deri në 400 mm.

Ngjyrat në të cilat prodhohen terracotat

Ngjyrë
E bardhë
Ngjyrë
E hirtë
Ngjyrë
E kuqe
Ngjyrë
Kafe
Ngjyrë
E verdhë

Projects & Applications

Natural Tiles

Other Products

close-1

Projects & Applications

Panele me bazë fiber druri

Fundermax

Panele nga fiber çimentoja

Swisspearl

Panele nga druri dhe çimentoja

Viroc

Fasadat e ventiluara

Sistemet

Tulla me bazë mga argjila

Klinker

Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!