About Us

FRONT është kompani lidere në tregun e Kosovës dhe Shqipërisë, e cila ofron materiale dhe shërbime ekskluzive për eksterier dhe interier.

How it all began

Eksterier

Në eksterier, ne ofrojmë materialet më cilësore të fasadave të ventiluara, të shoqëruara me eksperiencë më shumë se dhjetëvjeçare në “know-how”. 

FRONT është përfaqësues ekskluziv i top-brendeve evropiane Fundermax, Cembrit dhe Viroc, i disa llojeve të terrakotës, si dhe sistemeve profesionale për fasada të ventiluara.

Interier

Në interier, kompania jonë vazhdon të sjellë produkte po aq të veçanta, si linjën Compact Interior të prodhuesit austriak Fundermax, si dhe brendin inovativ portugez, Valchromat.

 

Produktet ekskluzive ne i shoqërojmë edhe me shërbime cilësore, si analizë të projekteve, detalizim të fasadës së ventiluar, inxhiniering dhe mbikqyrje të realizimit të projekteve, si dhe optimizim dhe prerje e paneleve, dhe përpunime të ndryshme me CNC.

close-1
Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!