Wood
Cement
Board
Viroc

Tipare të veçanta

Viroc janë kompozit panele me përbërje druri dhe çimentoje. Kjo përbërje u jep fleksibiletetin e drurit, si dhe fuqinë dhe qëndrueshmërinë e çimentos, duke i bërë ato të përshtatshme për aplikime të ndryshme si në interier ashtu edhe në eksterier.

Nuk përmban
toksina

Izolues zëri

ICON_4

Instalohet lehtë

Rezistent ndaj
mykut

Rezistent ndaj
goditjeve

IKON_3

Rezistent ndaj
zjarrit

ICON_4

Rezistent ndaj
lagështisë

Izolues termik

Rezistent ndaj
insekteve

U reziston peshave

Rezistent ndaj
ngricave

Viroc, produkt natyral dhe
jetëgjatë
Viroc prodhohet në ngjyra, formate dhe trashësi të ndryshme. Për më shumë detaje teknike të Viroc, klikoni linkun në vazhdim . Technical Data Sheet.

Formatet

Viroc mund të prodhohet në dy lloje të dimenzioneve: 1250*2600 mm dhe 1250 * 3000 mm, që të gjitha me trashësi 12 mm.

Viroc i zi dhe hiri

Trashësia e Viroc pa u rrafshuar (mm): 8 | 10 | 12 | 16 | 19 | 22 | 25 | 28 | 32
Trashësia e Viroc i rrafshuar *(mm): 8 | 12 | 15 | 18 | 21 | 24 | 28

Dekoret

Ngjyra hiri dhe e zezë mund të prodhohen edhe në trashësi të tjera, mm: 8 | 10 | 12 | 16 | 19 | 22 | 25 | 28 | 32.

Projects & Applications

Cement Bonded Particle Board

Other Products

close-1

Panele me bazë fiber druri

Fundermax

Panele nga fiber çimentoja

Swisspearl

Panele natyrale nga argjila

Terracota

Fasadat e ventiluara

Sistemet

Tulla me bazë mga argjila

Klinker

Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!