High
pressure
Laminate
Fundermax

HPL

Fundermax Compact Interior janë HPL panele me cilësi të jashtëzakonshme, rezistente ndaj ujit dhe lagështisë, të qëndrueshme ndaj goditjeve dhe ndryshimeve të temperaturave, si dhe pastrohen me lehtësi

Applications

Kuzhine
Tavolina dhe
syprina
Veshje e mureve
Laboratore
Max Resistance
Orendi
Mur kuzhine
Cubicles (Ndarja e tualeteve)
Bazë për lavamanë

Siperfaqja

Fundermax ofron dizajn dhe funksionalitet edhe në pjesët më delikate të interierit tuaj. Kuzhina, banjo, korridori apo ballkoni, janë hapësira ku Fundermax Compact siguron jo vetëm bukuri, por edhe qëndrueshmëri dhe mirëmbajtje të lehtë.

Features

Në eksterier, ne ofrojmë materialet më cilësore të fasadave të ventiluara, të shoqëruara me eksperiencë më shumë se dhjetvjeçare në “know-how”

Rezistent në
mot ekstrem

Nuk ndihkohet
nga rrezet UV

IKON_3

Dyfish i
përforcuar

ICON_4

Rezistent ndaj
gërvishtjeve

Rezistent në
mot ekstrem

Nuk ndihkohet
nga rrezet UV

IKON_3

Dyfish i
përforcuar

ICON_4

Rezistent ndaj
gërvishtjeve

Subscribe

Pasqyruar atë që bëjmë në të vërtetë dhe për të përmbushur apo tejkaluar pritjet e klientit tonë përmes përmirësimit të vazhdueshëm
close-1
Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!