Advanced exterior and interior solutions
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'home-slider' or 'homeslider2' or 'interiorslider1' or 'sliderkuzhina' or 'frontslider1' or 'frontslider2'


Lëshohet në fuksion objekti i ri i pompës Kastrati në Pejë

Lëshohet në fuksion objekti i ri i pompës Kastrati në Pejë

Kastrati Group ka lëshuar në funksion kompleksin e ri, ku përfshihet edhe pompa e karburanteve e punuar me Fundermax.

Kompleksi i ndërtuar në qytetin e Pejës shtrihet në një hapësirë prej 5 mijë metra katrorë, ku veç pompës së karburanteve gjendet edhe restorant, market dhe barnatore (farmaci).

Me Fundermax Exterior F-Quality është mbyluar një pjesë e pompës, që pjesësisht ëshët veshur edhe me fasadë të ventiluar Alucobond.

admin

admin

1 Comment

Leave a Comment