Advanced exterior and interior solutions
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'home-slider' or 'homeslider2' or 'interiorslider1' or 'sliderkuzhina' or 'frontslider1' or 'frontslider2'


Rezidenca Gjermane, një ndërtesë moderne me Fundermax

Rezidenca Gjermane, një ndërtesë moderne me Fundermax

FRONT ka kompletuar realizimin e fasadës së njërit nga objektet më luksoze në Prishtinë, Rezidenca Gjermane.

Ndërtesa është një projekt me investitorë gjermanë dhe është realizuar me standardet më të larta evropiane të ndërtimit.

Kompania FRONT ka kryer veshjen e të gjithë objektit me fasadë të ventiluar me panela të markës austriake Fundermax, duke e bërë atë njërin nga objektet më të bukura në Kosovë.

Rezidenca Gjermane është e pozicionuar në rrugën e re Ekrem Maloku në Mati 1 e cila lidh Rrugën B dhe Hajvalinë, saktësisht te rrethi i madh i cili po ashtu kryqëzon edhe rrugën për në Lagjen e Spitalit dhe rrugën që vazhdon në fshain Matiçan.

Galeria në vazhdim ju jep një pasqyrë të qartë të dukjes së objektit dhe të dyja hyrjeve të tij.

 

admin

admin

Leave a Comment