Advanced exterior and interior solutions


Qendra e regjistrimit të automjeteve me Fundermax F-Quality

Qendra e regjistrimit të automjeteve me Fundermax F-Quality

Është mbyllur realizimi i projektit të Qendrës për Regjistrimin e Automjeteve në Prishtinë.

Objekti është investim i Qeverisë së Kosovës, ndërsa është realizuar nga kompania Albesi

Front si nënkontraktor i projektit, ka furnizuar materialin për fasadë të ventiluar: panelet Fundermax Exterior F-Quality, izolim leshguri të prodhuesit gjerman Knauff dhe nënkonstruksion aluminimi të prodhuesit Q-Vent.

Kompania Front po ashtu ka realizuar ekzekutimin e fasadës së ventiluar, përmes kompanisë nënkontraktore Agro Butrinti.

admin

admin

Leave a Comment