Advanced exterior and interior solutions


Fabrika e llaqeve Bunjamini, Mitrovice

Related Works.

Loading

City Store, Lipjan

City Store, Lipjan

Shtëpi private, Gjakovë

Shtëpi private, Gjakovë

Objekt afarist, Prizren

Objekt afarist, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Shtëpi private, Ferizaj

Shtëpi private, Ferizaj

Gashi Center, Kijeve

Gashi Center, Kijeve

Vila Morina

Vila Morina

Hib, zyrat qendrore

Hib, zyrat qendrore

Vilë private, Miros

Vilë private, Miros

Vilë private

Vilë private

Shtëpi private në Prishtinë

Shtëpi private në Prishtinë

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Hib Petrol, Komoran

Hib Petrol, Komoran

Shtepi private, Prishtine

Shtepi private, Prishtine

Vile private, Prishtine

Vile private, Prishtine

Vila Humolli, Prishtinë

Vila Humolli, Prishtinë

Hotel Albi, Peje

Hotel Albi, Peje

Keneta Ferizaj, objekti 2

Keneta Ferizaj, objekti 2

Objekt privat, Mitrovicë

Objekt privat, Mitrovicë

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Hib Petrol, Ferizaj

Hib Petrol, Ferizaj

Alba Qeramika

Alba Qeramika

Hotel Kulla, Pejë

Hotel Kulla, Pejë

Hotel Amazona

Hotel Amazona

Dyer dhe rrethoja oborresh

Dyer dhe rrethoja oborresh

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Objekt zyrtar, Novobërdë

Objekt zyrtar, Novobërdë

Restorant Univers, Pejë

Restorant Univers, Pejë

Kastrati Group, Pejë

Kastrati Group, Pejë

Haribo, zyrat në Prishtinë

Haribo, zyrat në Prishtinë

Eksterier, detale të ndryshme

Eksterier, detale të ndryshme

Servis automjetesh, Pejë

Servis automjetesh, Pejë

ACG, objekt banesor

ACG, objekt banesor

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Zhaki Advertising

Zhaki Advertising

Kalaja e Vushtrrisë

Kalaja e Vushtrrisë

Shtëpi të ndryshme

Shtëpi të ndryshme

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

Dardha – BP Home

Dardha – BP Home

Autosalloni

Autosalloni

BP Home 2

BP Home 2

Hib Petrol, Gjilan

Hib Petrol, Gjilan

Elektrosistemi Ferizaj

Elektrosistemi Ferizaj

Keneta Ferizaj

Keneta Ferizaj

Riera – Emshir

Riera – Emshir

Bp Home 1

Bp Home 1

Nënkalimi Prishtinë

Nënkalimi Prishtinë

Ansambli Shota

Ansambli Shota

Qendra e Regjistrimit Civil

Qendra e Regjistrimit Civil

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Kivo, Ferizaj

Kivo, Ferizaj

ADK, objekt banimi

ADK, objekt banimi

1 Comment

Leave a Comment