Advanced exterior and interior solutions


Zhaki Advertising

Zhaki Advertising, njëra nga kompanitë më të mëdha kosovare të fushës së marketingut dhe reklamimit, ka zgjedhur markën Fundermax për pjesën ballore të fasadës së ventiluar. Kompakt panelet Fundermax mund të gravohen për të krijuar çfarëdo pamje që ju dëshironi në fasadën tuaj, siç tregojnë edhe fotografitë e galerisë.

Related Works.

Loading

City Store, Lipjan

City Store, Lipjan

Shtëpi private, Gjakovë

Shtëpi private, Gjakovë

Objekt afarist, Prizren

Objekt afarist, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Shtëpi private, Ferizaj

Shtëpi private, Ferizaj

Gashi Center, Kijeve

Gashi Center, Kijeve

Vila Morina

Vila Morina

Kuzhina me Fundermax III

Kuzhina me Fundermax III

Hib, zyrat qendrore

Hib, zyrat qendrore

Vilë private, Miros

Vilë private, Miros

Vilë private

Vilë private

Shtëpi private në Prishtinë

Shtëpi private në Prishtinë

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Hib Petrol, Komoran

Hib Petrol, Komoran

Shtepi private, Prishtine

Shtepi private, Prishtine

Vile private, Prishtine

Vile private, Prishtine

Vila Humolli, Prishtinë

Vila Humolli, Prishtinë

Hotel Albi, Peje

Hotel Albi, Peje

Keneta Ferizaj, objekti 2

Keneta Ferizaj, objekti 2

Fabrika e llaqeve Bunjamini, Mitrovice

Fabrika e llaqeve Bunjamini, Mitrovice

Objekt privat, Mitrovicë

Objekt privat, Mitrovicë

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Hib Petrol, Ferizaj

Hib Petrol, Ferizaj

Alba Qeramika

Alba Qeramika

Hotel Kulla, Pejë

Hotel Kulla, Pejë

Hotel Amazona

Hotel Amazona

Dyer dhe rrethoja oborresh

Dyer dhe rrethoja oborresh

Kuzhina me Fundermax – 2

Kuzhina me Fundermax – 2

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Objekt zyrtar, Novobërdë

Objekt zyrtar, Novobërdë

Restorant Univers, Pejë

Restorant Univers, Pejë

Kastrati Group, Pejë

Kastrati Group, Pejë

Haribo, zyrat në Prishtinë

Haribo, zyrat në Prishtinë

Eksterier, detale të ndryshme

Eksterier, detale të ndryshme

Servis automjetesh, Pejë

Servis automjetesh, Pejë

ACG, objekt banesor

ACG, objekt banesor

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Kalaja e Vushtrrisë

Kalaja e Vushtrrisë

Shtëpi të ndryshme

Shtëpi të ndryshme

Five Star – qendrat e fitnesit

Five Star – qendrat e fitnesit

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

Dardha – BP Home

Dardha – BP Home

Autosalloni

Autosalloni

BP Home 2

BP Home 2

Hib Petrol, Gjilan

Hib Petrol, Gjilan

Elektrosistemi Ferizaj

Elektrosistemi Ferizaj

Keneta Ferizaj

Keneta Ferizaj

Riera – Emshir

Riera – Emshir

Bp Home 1

Bp Home 1

Nënkalimi Prishtinë

Nënkalimi Prishtinë

Ansambli Shota

Ansambli Shota

Qendra e Regjistrimit Civil

Qendra e Regjistrimit Civil

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Kivo, Ferizaj

Kivo, Ferizaj

ADK, objekt banimi

ADK, objekt banimi

Leave a Comment