Advanced exterior and interior solutions


Rezidenca Gjermane

Objekt banesor luksoz - Lagjia Mati 1, Prishtinë

“Rezidenca Gjermane” është objekt banesor tetëkatësh me 83 banesa në dy hyrje, me parking nëntokësoë dhe parking jashtë objekteve. Objekti përmban edhe hapësira komerciale, hapësira të përbashkëta qëndrimi të organizuara mirë, këndi i lojërave për fëmijë dhe trotuaret, krijojnë infrastrukturë ideale për jetesë. Objekti është investim gjerman dhe është i punuar me kualitetin më të lartë në çdo detaj. FRONT ka veshur me fasadë të ventiluar FUNDERMAX të gjithë objektin, duke i dhënë pamjen e një ndërtese evropiane. Galeria e fotografive flet më shumë se fjalët…

Front LLC – ka realizuar projektimin e fasadës së ventiluar, ka ofruar materialet e konstruksionit, izolimit dhe panelet e fasadës, ka bërë analizën statike dhe ekzekutimin e saj. Kompania po ashtu ka bërë mbikëqyrjen e realizimit dhe vazhdon të bëjë mirëmbajtjen.

Karakteristikat e fasadës– Objekti është i veshur me fasadë të markës austriake Fundermax Exterior F-Quality, me trashësi 6 mm, me një kombinim të ngjyrës së qumështit dhe asaj të gjelbër/hiri e trajtuar në të dy anët e panelit. Konstruksioni i fasadës është realizuar me profile alumini të markës amerikano-bullgare Q-Vent, dhe sisteme fiksimi të prodhuesit gjerman Fischer. Objekti është izoluar me lesh-guri trashësi 80 mm dhe dendësi 50 kg/m3, si dhe folje difuzive, të dyja të prodhuesit Knauf Insulation.

Related Works.

Loading

City Store, Lipjan

City Store, Lipjan

Shtëpi private, Gjakovë

Shtëpi private, Gjakovë

Objekt afarist, Prizren

Objekt afarist, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Shtëpi private, Ferizaj

Shtëpi private, Ferizaj

Gashi Center, Kijeve

Gashi Center, Kijeve

Vila Morina

Vila Morina

Kuzhina me Fundermax III

Kuzhina me Fundermax III

Hib, zyrat qendrore

Hib, zyrat qendrore

Vilë private, Miros

Vilë private, Miros

Vilë private

Vilë private

Shtëpi private në Prishtinë

Shtëpi private në Prishtinë

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Hib Petrol, Komoran

Hib Petrol, Komoran

Shtepi private, Prishtine

Shtepi private, Prishtine

Vile private, Prishtine

Vile private, Prishtine

Vila Humolli, Prishtinë

Vila Humolli, Prishtinë

Hotel Albi, Peje

Hotel Albi, Peje

Keneta Ferizaj, objekti 2

Keneta Ferizaj, objekti 2

Fabrika e llaqeve Bunjamini, Mitrovice

Fabrika e llaqeve Bunjamini, Mitrovice

Objekt privat, Mitrovicë

Objekt privat, Mitrovicë

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Hib Petrol, Ferizaj

Hib Petrol, Ferizaj

Alba Qeramika

Alba Qeramika

Hotel Kulla, Pejë

Hotel Kulla, Pejë

Hotel Amazona

Hotel Amazona

Dyer dhe rrethoja oborresh

Dyer dhe rrethoja oborresh

Kuzhina me Fundermax – 2

Kuzhina me Fundermax – 2

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Objekt zyrtar, Novobërdë

Objekt zyrtar, Novobërdë

Restorant Univers, Pejë

Restorant Univers, Pejë

Kastrati Group, Pejë

Kastrati Group, Pejë

Haribo, zyrat në Prishtinë

Haribo, zyrat në Prishtinë

Eksterier, detale të ndryshme

Eksterier, detale të ndryshme

Servis automjetesh, Pejë

Servis automjetesh, Pejë

ACG, objekt banesor

ACG, objekt banesor

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Zhaki Advertising

Zhaki Advertising

Kalaja e Vushtrrisë

Kalaja e Vushtrrisë

Shtëpi të ndryshme

Shtëpi të ndryshme

Five Star – qendrat e fitnesit

Five Star – qendrat e fitnesit

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

Dardha – BP Home

Dardha – BP Home

Autosalloni

Autosalloni

BP Home 2

BP Home 2

Hib Petrol, Gjilan

Hib Petrol, Gjilan

Elektrosistemi Ferizaj

Elektrosistemi Ferizaj

Keneta Ferizaj

Keneta Ferizaj

Riera – Emshir

Riera – Emshir

Bp Home 1

Bp Home 1

Nënkalimi Prishtinë

Nënkalimi Prishtinë

Ansambli Shota

Ansambli Shota

Qendra e Regjistrimit Civil

Qendra e Regjistrimit Civil

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Kivo, Ferizaj

Kivo, Ferizaj

ADK, objekt banimi

ADK, objekt banimi

Leave a Comment