Advanced exterior and interior solutions


Kuzhina me Fundermax III

Kuzhina të ndryshme në Kosovë të punuara me kompakt panele Fundermax. Fundermax është material rezistent në lagështi, nxehtësi dhe gërvishtje, dhe paraqet zgjidhje ideale për tavolinë pune dhe mur kuzhine. Më shumë se 100 kompani të prodhimit të kuzhinave në Kosovë përdorin Fundermax .

Related Works.

Loading

Objekt afarist, Prizren

Objekt afarist, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Banka Qendrore, Prizren

Gashi Center, Kijeve

Gashi Center, Kijeve

Hib, zyrat qendrore

Hib, zyrat qendrore

Furra Qerimi 1

Furra Qerimi 1

Kuzhina me Fundermax – 2

Kuzhina me Fundermax – 2

Interier, tavolina të ndryshme

Interier, tavolina të ndryshme

Interier, detale të ndryshme

Interier, detale të ndryshme

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Zhaki Advertising

Zhaki Advertising

Five Star – qendrat e fitnesit

Five Star – qendrat e fitnesit

Kuzhina – detale të ndryshme brenda kuzhinës tuaj

Kuzhina – detale të ndryshme brenda kuzhinës tuaj

Kuzhina me Fundermax

Kuzhina me Fundermax

Dardha – BP Home

Dardha – BP Home

Leave a Comment