Advanced exterior and interior solutions


Na kontaktoni në çdo kohë

Ne jemi të hapur për bashkëpunim, sugjerime dhe vërejtje! Na kontaktoni!

Si të na gjeni?

Kontakti

Harta e mëposhtme do t’u ndihmojnë ta gjeni saktë dhe lehtë adresën tonë të show-roomit.

Zona Industriale, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë

Nënë Tereza, M9 – Prishtinë, Republika e Kosovës

Zyrat tona

Përeç adresës në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, ju mund të na gjeni edhe në zyrën në qendër të Prishtinës, ose të na kontaktoni përmes telefonit ose emailit të poshtëshënuar.

Adresa e zyrës: Rr. Ilaz Kodra kati-1, Nr 10, Qendra Tregtare e Dardanisë,

10 000 Prishtinë, Kosovë

Mob: +377 44848848

Fax: +381 38558310
Email: info@front-group.com;  info@front-llc.com ; front.llc@gmail.com

Emri

Emaili

Titulli

Mesazhi