Advanced exterior and interior solutions


Kompleksi RIERA, kompletohen tre objektet e para

Kompleksi RIERA, kompletohen tre objektet e para

Tashmë janë kompletuar tre objektet e para të kompleksit banesoro-afarist RIERA.

Kompleksi është në nga projektet më të mëdha arkitektonike në Prishtinë, me plot 13 objekte që shtrihen përgjatë rrugës dalëse nga Prishtina drejt Veternikut.

Projekti është një kombinim i fasadës tradicionale dhe fasadës së ventiluar, me këtë të dytën që është realizuar me panele Fundermax Exterior F-Quality.

Front dhe grupet nënkontraktore tashmë kanë përfunduar veshjen me fasadë të ventiluar në tre hyrjet e para të objektit, të cilat ndodhen në anën e pasme të objektit (kah lagjja Kalabria).

Panelat Fundermax janë përdorë edhe për të mbuluar pjesën e fundit të ballkoneve, duke u kombinuar kështu me rrethojat dhe brisoletë e ballkoneve për t’i dhënë një pamje shumë të veçantë pjesës së objektit të kthyer kah rruga.

Gjatë vitit 2015 pritet të përfundohen edhe dy hyrje të tjera të kompleksit, duke mbyllur kështu pjeësn e parë të projektit.

admin

admin

Leave a Comment