Advanced exterior and interior solutions


Referenca

Galeria në vazhdim përmbledh disa nga projektet e realizuara me produktet tona. Klikoni sipër kategorive të ndryshme për të parë projekte të grupeve që ju interesojnë.

Loading

Hib, zyrat qendrore

Dardha – BP Home

Kuzhina me Fundermax III

Rezidenca Gjermane, objekt banesor

Zhaki Advertising

ACG, objekt banesor

Banka Qendrore, Prizren

Kuzhina me Fundermax

Riera – Emshir

Autosalloni

Kalaja e Vushtrrisë

HIB Petrol, Veternik – Prishtinë

Hib Petrol, Ferizaj

Hib Petrol, Gjilan

Hib Petrol, Komoran

Kulla e Verdhë, objekt banesor

Qendra e Regjistrimit Civil

BP Home 2

Bp Home 1

Furra Qerimi 1

Zyrat e Bankës Botërore në Kosovë

Puhiza, objekt banesoro-afarist

Haribo, zyrat në Prishtinë

Five Star – qendrat e fitnesit

Kivo, Ferizaj

Gashi Center, Kijeve

Restorant Univers, Pejë

City Store, Lipjan

Nënkalimi Prishtinë

Shtëpi private, Gjakovë

Shtëpi të ndryshme

Kastrati Group, Pejë

Objekt afarist, Prizren

Keneta Ferizaj

Keneta Ferizaj, objekti 2

Elektrosistemi Ferizaj

Objekt zyrtar, Novobërdë

Ansambli Shota

Eksterier, detale të ndryshme

Kuzhina – detale të ndryshme brenda kuzhinës tuaj

Interier, detale të ndryshme

Interier, tavolina të ndryshme

Kuzhina me Fundermax – 2

Dyer dhe rrethoja oborresh

Hotel Amazona

Alba Qeramika

Hotel Kulla, Pejë

ADK, objekt banimi

Servis automjetesh, Pejë

Fabrika e llaqeve Bunjamini, Mitrovice

Zyra e Punësimit, Mitrovicë

Objekt privat, Mitrovicë

Hotel Albi, Peje

Vila Humolli, Prishtinë

Vile private, Prishtine

Shtepi private, Prishtine

Shtëpi Humolli, Prishtinë

Shtëpi private në Prishtinë

Vilë private

Vilë private, Miros

Vila Morina

Shtëpi private, Ferizaj