Advanced exterior and interior solutions
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'home-slider' or 'homeslider2' or 'interiorslider1' or 'sliderkuzhina' or 'frontslider1' or 'frontslider2'


Front mbyll punimet në sallonin e veturave Prishtinë

Front mbyll punimet në sallonin e veturave Prishtinë

Kompania FRONT ka mbyllur punimet edhe në një tjetër objekt me arkitekturë moderne në Prishtinë.

Objekti në fjalë është me adresë në Çagllavicë, në anën e djathtë të magjistrales Prishtinë-Shkup, dhe është i planifikuar për sallon të automjeteve.

Fundermax Exterior F-Quality me ngjyrë të bardhë-mermeri dhe ngjyrë të sezë, është zgjedhja e investitorëve dhe arkitektëve për objektin.

Front ka furnizuar materialin dhe ka kryer shërbimet përmes grupeve nënkontraktore. Derisa në pjesën e jashtme zgjedhja është kompakt panelet austriake Fundermax me trashësi 6 mm, nën të objekti është veshur me izolim leshguri të prodhuesit gjerman Knauf 10 cm dhe foli difuzive Tyvek nga prodhuesi amerikan Dupont.

admin

admin

Leave a Comment