Advanced exterior and interior solutions
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'home-slider' or 'homeslider2' or 'interiorslider1' or 'sliderkuzhina' or 'frontslider1' or 'frontslider2'


Front vesh me Fundermax edhe dy objekte të kompleksit Riera

Front vesh me Fundermax edhe dy objekte të kompleksit Riera

Kompania FRONT ka kompletuar realizimin e dy objekteve të kompleksit “Riera” në lagjen Emshir në Prishtinë.

Objektet janë ndërtim i kompanisë LESNA dhe janë vija e parë e lagjes Kalabria (Emshir), buzë rrugës dalëse nga Prishtina drejt Veternikut.

Kompania jonë ka furnizuar materialin dhe ka realizuar punimet, duke veshur me fasadë të ventiluar FUNDERMAX në zonat që veshin dy hyrjet e para, Z1 dhe Z2 duke komplatuar kështu pesë hyrjet e para.

admin

admin

Leave a Comment