Advanced exterior and interior solutions


Front sjell linjën e kompakt paneleve për Interier

Front sjell linjën e kompakt paneleve për Interier

Front sjellë në Kosovë edhe vijën e produkteve Fundermax Interier.

Kompania austriake Fundermax është nga gjigantët më të mëdhenj në botë të prodhimit të kompakt panelleve HPL, për të cilët ka linjën eksterier dhe interir.

Dhe, pas aktivitetit pesëvjeçar në fushën e eksterierit, FRONT tashmë ka zgjedhuar fushëveprimin e saj edhe në interier, duke sjellë kështu disa nga produktete e Fundermax Interior.

Në linjën e interierit, veç HPL-paneleve, Fundermax prodhon edhe produkte tjera si panele-melamine (ivericë) dhe MDF (mediapan).

Aktualisht kompania jonë sjell vetëm produktet e llojit HPL-kompakt, të cilët gjejnë një aplikim të gjerë në brendinë e shtëpisë tuaj. Lexoni më shumë për aplikimin e pllakave Fundermax Interior…

Front së shpejti do të sjellë edhe HPL në madhësinë 1 mm (ultraplast), një produkt i kërkuar dhe shumë praktim për prodhuesit e interierit.

admin

admin

Leave a Comment