Cembrit

Cembrit është brend danez dhe një prej prodhuesve më të mëdhenj evropian të paneleve për fasada të ventiluara nga fibërcementi. Këto janë panele unike të cilat kanë një qëndrueshmëri të lartë edhe në kushtet më ekstreme klimatike. 

Rezistent në
goditje

Rezistent në
mot ekstrem

Rezistent në zjarr​

Rezistencë biologjike

Rezistent në ujë

Produkt i dedikuar për fasada të ventiluara

Cembrit është material modern ndërtimor i prodhuar nga lëndë të para natyrale dhe të padëmshme për ambientin.

Llojet e Cembrit

Cembrit

PATINA

Cembrit Patina ofron dukje natyrale dhe një sipëfaqe jo të njëtrajtshme, ku ekspozohen fibrat dhe lënda e parë. Me kalimin e viteve ndodh “vjetërimi” i fibrave, që lë gjurmë të lehta në sipërfaqen e panelit. 

Cembrit

COVER

Cembrit Cover ka një brendi natyrale me ngjyrë hiri, ndërsa në sipërfaqe vjen e ngjyrosur me njërën nga 26 ngjyrat standarde dhe më se 2000 të tjera që mund të prodhohen me porosi.

Cembrit

SOLID

Cembrit Solid janë panele të cilët kanë të njëjtën ngjyrë të njëtrajtshme në gjithë masën e tyre, si në sipërfaqe ashtu edhe në brendi, duke i dhënë fuqi dhe karakter objektit tuaj.

Cembrit

TRANSPARENT

Cembrit Transparent mbulohen në sipërfaqe nga një shtresë “transparente”, e cila lejon të duken fibrat dhe brendia e panelit, por e cila edhe mbron duke siguruar qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi. 

Cembrit

PLANK

Cembrit Plank janë panele me pamje drunore por me përbërje fibërcementi. Këto panele janë një kombinim i pamjes natyrale të drurit dhe qëndrueshmërisë maksimale të çimentos.

Tiparet
dhe
dimenzionet

Dimensions

8x292x1192 mm
8x292x2392 mm
8x592x1192 mm
8x592x2392 mm
8x592x2992 mm
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm
8x1250x2500 mm
8x1250x3050 mm

Quickfacts
Cembrit Cover

Type
Non-through Coloured

Colours
26

Fire class
A2 – s1, d0

 

 

Cembrit Cover

Coloured by the way you think

Cembrit vjen në disa ngjyra kryesore, por mund të prodhohet edhe në çdo ngjyrë dhe nyancë tjetër në bazë të kodit RAL.

Projects & Applications

Coloured by the way you think

Other Products

Coloured by the way you think

Fundermax

Wood Cement Board

Viroc

Panele natyrale nga argjila

Terracota

Tulla me bazë mga argjila

Klinker

Fasadat e ventiluara

Sistemet

Abonohu

Abonohuni për të pranuar emaila rreth produkteve dhe shërbimeve tona, si dhe rreth risive më të fundit nga fushat në të cilat vepron kompania jonë
close-1