Exterior Solutions

Produktet

Në eksterier, ne ofrojmë materialet më cilësore të fasadave të ventiluara, të shoqëruara me eksperiencë më shumë se dhjetëvjeçare në “know-how”.

FRONT është përfaqësues ekskluziv i top-brendeve evropiane Fundermax, Cembrit dhe Viroc, i disa llojeve të terrakotës, si dhe sistemeve profesionale për fasada të ventiluara.

HPL

Fundermax

Fibercement

Cembrit

Wood Cement Board

Viroc

Natural Tiles

Terracotta

Bricks

Klinker Tulla

Ventilated Facades

Sisteme

Advanced Exterior Solutions

Projektet & Aplikimet

Zgjidhje të avancuara
të eksterierit

Abonohu

Abonohuni për të pranuar emaila rreth produkteve dhe shërbimeve tona, si dhe rreth risive më të fundit nga fushat në të cilat vepron kompania jonë