Sisteme
për fasada
të ventiluara
Fundermax

Sistemet

Fundermax & Cembrit

Kapje mekanike me perçina/nitne
(Fundermax dhe Cembrit)
Sistemi me ngjitës/adheziv
(Fundermax dhe Cembrit)
Sistemi me varje
(Fundermax dhe Cembrit)

Sistemet

Terrakotë, Qeramikë
Granit/Travertinë

Sistemi me klipsa të padukshëm
(Terrakota)
Kapje me klipsa të dukshëm
(Qeramikë)
Kapje me klipsa të padukshëm
(Qeramikë, Granit, Travertinë)

Aksesorët

Klinker janë tulla krejtësisht natyrale me përbërje argjile (dheu) dhe të pjekura në temperatura shumë të larta (rreth 1200 gradë celsius). Ato përdoren si veshje dekorative për murret e brendshme.

Single

A
80 MM
80 MM
80 MM
80 MM
80 MM
80 MM
80 MM
80 MM
B
80 MM
100 MM
120 MM
140 MM
160 MM
180 MM
200 MM
220 MM

Double

A
150 MM
150 MM
150 MM
150 MM
150 MM
150 MM
150 MM
150 MM
B
80 MM
100 MM
120 MM
140 MM
160 MM
180 MM
200 MM
220 MM

Profilat

Z

L

T

Omega

C

Kuti

For People Who Create

Other Products

Fibercement

Cembrit

Wood Cement Board

Viroc

Natural Tiles

Terracotta

Bricks

Klinker Tulla

Abonohu

Apliko për të pranuar njoftimet tona dyjavore!