Advanced exterior and interior solutions


Njoftime

Front hap pikën e vet edhe në Shqipëri

Front LLC tashmë do të jetë me pikën e saj edhe në Shqipëri.

Front mbyll punimet në sallonin e veturave Prishtinë

Kompania FRONT ka mbyllur punimet edhe në një tjetër objekt me arkitekturë moderne në Prishtinë. Objekti në fjalë është me adresë në Çagllavicë, në anën e djathtë të magjistrales Prishtinë-Shkup, …

Front vesh me Fundermax edhe dy objekte të kompleksit Riera

Kompania FRONT ka kompletuar realizimin e dy objekteve të kompleksit “Riera” në lagjen Emshir në Prishtinë. Objektet janë ndërtim i kompanisë LESNA dhe janë vija e parë e lagjes Kalabria …

Lëshohet në fuksion objekti i ri i pompës Kastrati në Pejë

Kastrati Group ka lëshuar në funksion kompleksin e ri, ku përfshihet edhe pompa e karburanteve e punuar me Fundermax. Kompleksi i ndërtuar në qytetin e Pejës shtrihet në një hapësirë …

Hib Petrol në Prishtinë vishet me Fundermax

Edhe HIB Petrol pika e Prishtinës (Çagllavicë) si edhe të gjitha pikat tjera të linjës së famshme kosovare të karburanteve, ka marrë një pamje tjetër duke u veshur me Fundermax. Njëra …

Rezidenca Gjermane, një ndërtesë moderne me Fundermax

FRONT ka kompletuar realizimin e fasadës së njërit nga objektet më luksoze në Prishtinë, Rezidenca Gjermane. Ndërtesa është një projekt me investitorë gjermanë dhe është realizuar me standardet më të larta evropiane të …

Front sjell linjën e kompakt paneleve për Interier

Front sjellë në Kosovë edhe vijën e produkteve Fundermax Interier. Kompania austriake Fundermax është nga gjigantët më të mëdhenj në botë të prodhimit të kompakt panelleve HPL, për të cilët …

Kompleksi RIERA, kompletohen tre objektet e para

Tashmë janë kompletuar tre objektet e para të kompleksit banesoro-afarist RIERA. Kompleksi është në nga projektet më të mëdha arkitektonike në Prishtinë, me plot 13 objekte që shtrihen përgjatë rrugës …

Qendra e regjistrimit të automjeteve me Fundermax F-Quality

Është mbyllur realizimi i projektit të Qendrës për Regjistrimin e Automjeteve në Prishtinë. Objekti është investim i Qeverisë së Kosovës, ndërsa është realizuar nga kompania Albesi Front si nënkontraktor i …