Advanced exterior and interior solutions


Author: admin

Tasty and Easy Fruit Dessert Recipes

It’s so adorable, we can hardly bear it. Folks, felt crafts just don’t get any sweeter than this. Maker extraordinaire Dyan Heffner showed us how to DIY these pinecone bears, …

Most Beautiful Homemade Cake Decorating Ideas

It’s so adorable, we can hardly bear it. Folks, felt crafts just don’t get any sweeter than this. Maker extraordinaire Dyan Heffner showed us how to DIY these pinecone bears, …

Front mbyll punimet në sallonin e veturave Prishtinë

Kompania FRONT ka mbyllur punimet edhe në një tjetër objekt me arkitekturë moderne në Prishtinë. Objekti në fjalë është me adresë në Çagllavicë, në anën e djathtë të magjistrales Prishtinë-Shkup, …

Front vesh me Fundermax edhe dy objekte të kompleksit Riera

Kompania FRONT ka kompletuar realizimin e dy objekteve të kompleksit “Riera” në lagjen Emshir në Prishtinë. Objektet janë ndërtim i kompanisë LESNA dhe janë vija e parë e lagjes Kalabria …

Lëshohet në fuksion objekti i ri i pompës Kastrati në Pejë

Kastrati Group ka lëshuar në funksion kompleksin e ri, ku përfshihet edhe pompa e karburanteve e punuar me Fundermax. Kompleksi i ndërtuar në qytetin e Pejës shtrihet në një hapësirë …

Hib Petrol në Prishtinë vishet me Fundermax

Edhe HIB Petrol pika e Prishtinës (Çagllavicë) si edhe të gjitha pikat tjera të linjës së famshme kosovare të karburanteve, ka marrë një pamje tjetër duke u veshur me Fundermax. Njëra …

Rezidenca Gjermane, një ndërtesë moderne me Fundermax

FRONT ka kompletuar realizimin e fasadës së njërit nga objektet më luksoze në Prishtinë, Rezidenca Gjermane. Ndërtesa është një projekt me investitorë gjermanë dhe është realizuar me standardet më të larta evropiane të …

Front sjell linjën e kompakt paneleve për Interier

Front sjellë në Kosovë edhe vijën e produkteve Fundermax Interier. Kompania austriake Fundermax është nga gjigantët më të mëdhenj në botë të prodhimit të kompakt panelleve HPL, për të cilët …

Kompleksi RIERA, kompletohen tre objektet e para

Tashmë janë kompletuar tre objektet e para të kompleksit banesoro-afarist RIERA. Kompleksi është në nga projektet më të mëdha arkitektonike në Prishtinë, me plot 13 objekte që shtrihen përgjatë rrugës …

Qendra e regjistrimit të automjeteve me Fundermax F-Quality

Është mbyllur realizimi i projektit të Qendrës për Regjistrimin e Automjeteve në Prishtinë. Objekti është investim i Qeverisë së Kosovës, ndërsa është realizuar nga kompania Albesi Front si nënkontraktor i …