Advanced exterior and interior solutions


Archive: Dhjetor 2015

Front mbyll punimet në sallonin e veturave Prishtinë

Kompania FRONT ka mbyllur punimet edhe në një tjetër objekt me arkitekturë moderne në Prishtinë. Objekti në fjalë është me adresë në Çagllavicë, në anën e djathtë të magjistrales Prishtinë-Shkup, …

Front vesh me Fundermax edhe dy objekte të kompleksit Riera

Kompania FRONT ka kompletuar realizimin e dy objekteve të kompleksit “Riera” në lagjen Emshir në Prishtinë. Objektet janë ndërtim i kompanisë LESNA dhe janë vija e parë e lagjes Kalabria …